Petrom Flacara 7 online

PetromFlacara200px

Turneul numarul 7 a avut intre participanti nume noi. Au fost obisnuitele 10 runde, construite pe un Round Robin de 6 participanti, care au jucat cu albul si cu negrul, impotriva fiecarui alt inscris in turneu. Timpul de joc: 5 minute+ 2 secunde bonus, pentru fiecare jucator. S-a jucat in camera virtuala Petrom Flacara Moreni de pe serverul german Playchess.com. Clasamentul final:

(mai mult…)

Petrom Flacara 4 si 5 online

PetromFlacara200px Al 4-lea turneu online, a avut loc duminica 12 aprilie 2020 de la 10:00. Respectand sau imitand ceea ce faceam la club, s-a jucat Double Round Robin cu 6 participanti. Problema in turneele inchise (fiecare cu fiecare) este aceea ca, nu se mai poate intra dupa start. Alex Pavel a venit doar la putin timp dupa ce incepusem. Mi-a parut rau dar vor fi si alte ocazii. Prima chiar in aceasta dupa amiaza de la 17, cand se joaca Open elvetian.

Rezultatele celor doua concursuri:

(mai mult…)

OPEN GENERAL MORENI 2003 EP. 2: Partea de rezultate

In jurul orei 17:00 a zilei de vineri 22 august 2003, au inceput sa ticaie ceasurile la cele 20 de mese (cu intrarile intarziate, se va adauga ulterior inca o masa) iar atmosfera, era una cum nu se mai intalnise in orasul nostru. Se simtea o tensiune si incordarea, concentrarea jucatorilor, urmariti atent si de cativa spectatori curiosi. Evident, prima runda nu avea cum sa contina „ciocnirile” cele mai importante dar totusi erau cateva intalniri, in care rezultatul era departe de a fi sigur.

(mai mult…)

Petrom Flacara 2 online

La al doilea turneu, am reusit sa castigam inca doi jucatori „legati” la server, cu cont creat. Bine…, Iustin venise chiar pe doua pagini, el fiind si Guest-ul care a trebuit sa piarda partidele, pentru ca altfel ar fi dat… simultan. Ionel Frunza a condus turneul pana in ultima runda cand a pierdut partida decisiva.

(mai mult…)

Rezultate Petrom FLACARA 1 Online 29 mart 2020

Primul turneu din aceasta serie online, s-a jucat duminica de la 10:05 in camera virtuala proprie pe serverul Playchess.com. Un inceput greu, cu numai 4 flacarei la start si un alt jucator roman dar si un neamt. La final eram doar trei pe baricade. Este necesar sa va creati cont, altfel daca veniti Guest, cand se pierde conexiunea, turneul nu va recunoaste. Pentru ca veniti cu alt numar. Avem timp si avem rabdare.

Felicitari lui Mihai Zoltan Spiridon pentru castigarea acestui prim turneu!

(mai mult…)

File de istorie- Sahul morenar in revista web

Am avut placuta surpriza sa descopar online, o revista cu informatii interesante despre sportul morenar dar si despre sah.

Grafica si postarea cred ca apartin lui Adrian Stanga iar colectivul de redactie este: Prof. Ion Stoica, Carolina Serban (bibliotecar, responsabil C.D.I.), Prof. Catalin Mihailescu. Scoala Nr.1 Moreni.

Sunt lucruri foarte interesante si imagini, o realizare pentru care cei implicati merita felicitati iar lucrarea trebuie sa ramana in istorie si sa fie cunoscuta.

(mai mult…)